Sverige Rumänien TV kanal: vilken kanal visar landskamp fotboll?

Sverige Rumänien TV kanal idag/ikväll: vilken kanal sänder Sverige Rumänien landskamp fotboll på TV live?

Landskamp Sverige Rumänien TV kanal vilken visar idag/ikväll? Vilken kanal sänder Sverige Rumänien matchen ikväll? Landskamp Sverige Rumänien på TV idag?  Vilken tid spelar Sverige Rumänien idag? För dig som vill se Sverige Rumänien landskamp och vill kunna se EM-kvalmatchen på TV ikväll så kan du vara lugn. Här får du reda på vart du se vilken Sverige Rumänien TV kanal och vilka TV tider som gäller inför landskampen. SE MATCH LIVE =>

Det är inte ofta det svenska herrlandslaget spelar en landskamp, men när Blågult bänkar sig de flesta framför TV:n. Intresset för det svenska landslaget ökade markant efter sommaren 2018 då Blågult gjorde bra ifrån sig under fotbolls-VM 2018. Kollar man in bästa odds på Sverige Rumänien hos Unibet och bet365 så är det Blågult match. Spelbolagen erbjuder bra odds på Sverige (2,85) och Rumänien (2,55).

Nu är det på nytt dags för att kvalificera sig till det europeiska mästerskapet. Fotbolls-EM 2020 avgörs snart och flera häftiga matcher kommer att spela tills dess. I denna artikel har vi plockat fram samtliga blågula matcher och landskamper. SE MATCH LIVE =>

Sveriges matcher i EM-kvalet kommer alla att visas på TV i Sverige. Vi har nu tagit fram TV-kanalerna och TV-tiderna som gäller för Sveriges EM-kvalmatcher och träningsmatcher under 2019.

Sverige Rumänien TV kanal: vilken kanal sänder landskamp fotboll?

Sverige Rumänien på TV: vilken kanal sänder Sverige Rumänien fotboll matcher?

Sverige Rumänien vilken kanal visar på TV? Vilken kanal sänder Sverige Rumänien på TV ikväll? Vart kan man se Sveriges landskamper på TV? Här kan du se på Sveriges EM-kval TV tablå med både TV-kanaler och TV tider.

Nedan går vi igenom när Sverige nästa match går på TV idag och ikväll samt vilken tid och vilken kanal som visar Sverige match ikväll på TV samt live stream.

Vilken kanal visar Sverige Rumänien? Nedan har du spelschema, speltid och spelordning för Sveriges EM-kvalmatcher och träningsmatcher. Sveriges EM-kval-matcher kan du streama hos C More Sport!

Sverige Rumänien vilken kanal: vilken kanal sänder Sverige Rumänien på TV idag?

Sverige Rumänien på TV? Vilken kanal visar Sverige Rumänien? Sverige vilken kanal? Vilken kanal sänder Sverige Rumänien ikväll? Sverige Rumänien TV-tablå – se Sverige matcher på TV, live stream & spelschema 2019! Här har du Sveriges fullständiga spelschema för alla Sverige matcher under 2019 i samtliga turneringar.

Sverige Rumänien TV kanal, tider och odds EM-kval 2019

Nedan hittar ni odds på Sverige i EM-kvalet. Första tabellen innehåller vinnarodds eller odds för att Sverige slutar topp två i gruppen. Favoriterna är självklart Spanien. Det återstår att se var Sverige hamnar i tabellen.

1 X 2
Odds Sverige vs Rumänien 1X2: 2,85 3,25 2,55
       
1X 12 2X
Odds Sverige vs Rumänien 1X, 12 & X2 1.48 1.32 1.40
Tippa hos Betsson =>
Sverige Rumänien
Odds att vinna kvalgruppen 5,50 15,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.00 1.75
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.35 1.56

Sverige Rumänien fotboll TV kanal ikväll

Under de senaste åren har Sverige åter blivit ett landslag som fruktas. Blågult lyckades ta sig till VM 2018 där man tog sig hela vägen till kvartsfinal mot England. Det blev dock stopp mot britterna men ser man till turneringen var det ett stort framsteg för Janne Andersson och hans manskap. Det blev segrar mot Mexiko, Sydkorea och Schweiz innan man alltså fick packa väskorna. Efter att ha spelat i Nations League är det nu dags för Sverige att försöka kvala in till nästa mästerskap.

Det är nu kval till EM 2020 som gäller och grupperna är lottade och tiderna satta. Totalt kommer Sverige att spela tio matcher och nu har man den första framför sig. Det är Rumänien som blir det första hindret på vägen till en plats i EM 2020. Matchen spelas på Nationalarenan Friends i Solna och vinner man har har man ett bra försprång gentemot Rumänien. Det är självklart Spanien som är storfavoriter till att vinna gruppen men enligt flera spelbolag kommer Sverige att sluta på andra plats. Det är de två första lagen i gruppen som går vidare.

Rumänien kommer till matchen med förväntningen att sluta på tredje plats. Man har ett bra landslag men ligger en nivå under Sverige. Därför tror experterna inte på något stordåd under lördagskvällen utan Sverige ser ut att vinna, ganska bekvämt. Man har ett par namn i gruppen som kan bli farliga för svensk del.

Det är framför allt Galatasaray-anfallaren Florin Andone som Sverige måste se upp för. Anfallaren gjorde det bra i La Liga innan flytten till Premier League och nu är det han som ska göra Rumäniens mål mot Sverige.

För Svensk del har man dock ett par problem. Det är framför allt i mittförsvaret som det saknas spelare. Flertalet försvarare är borta och med VNL vars fru som väntar barn får Janne Andersson klura ut hur Blågult ska spela på lördagskvällen. Även Jakob Johansson ser ut att missa matchen och det återstår att se hur Sverige ställer upp i denna match.

Sverige Rumänien TV - vilken TV kanal sänder landskamp fotboll?

Vilken kanal visar Sverige Rumänien på TV idag: C More

Sverige EM-Kvalmatcher på TV live idag? Hur kan man se Sverige EM-kval fotboll på TV? Du kan se Sveriges kvalmatcher, dator, mobil och Ipad genom att streama Sveriges matcher hos C More Play. Se samtliga av matcher med Sverige hos C More vare sig det handlar om Sveriges matcher i EM-kvalet, träningsmatcher eller Nations League. Det är detta alternativ som vi rekommenderar. Det ingår även andra matcher från fotbollsvärlden.

Spelschema för Sverige – streama alla landskamper

Vi har nu gått all information du behöver inför Sverige Rumänien landskamp. Som du märkt går det att se alla EM-kvalmatcher och landskamper på C More Play. Du kan mycket annan fotboll och sport med samma abonnemang. Allt från Allsvenskan och Superettan och annan både svensk och utländsk sport. Du får även tillgång till filmer och serier utan extra kostnad.

Vill du ha mer info om Sveriges landskamper hittar du det hos SVFF.

Leave a Comment