La Liga

Vilken kanal visar La Liga på TV? Se vilken TV kanal som visar La Liga på TV i Sverige!

La Liga TV kanal: Vilken TV kanal sänder La Liga på TV? Vart sänds La Liga denna säsong?

Vilken kanal visar La Liga? För dig som vill streama La Liga live online i Sverige så var detta tidigare lite problematiskt. Inga svenska TV-kanaler hade köpt TV-rättigheterna till La Liga.

Av den anledningen så är var det lite osäkert om någon svensk TV-kanal skulle visa La Liga på TV. Så vilken kanal sänder La Liga i Sverige? Det är inte alltid lätt att hitta var man kan se fotboll. För tillfället finns flera kanaler och streamingsidor att välja mellan vilket inte gör det hela lättare. Se La Liga live gratis här =>

Vilken kanal sänder La Liga på TV i Sverige?

När det kommer till den spanska ligan och vilken kanal sänder La Liga behöver du dock inte längre. Vi på Silly Season Sverige har gått igenom samtliga kanaler och tjänster där du kan se spansk fotboll.

La Liga är hetare än någonsin och det är tre lag som gör upp om ligaguldet. FC BarcelonaReal Madrid och Atlético Madrid är de tre största lagen i ligan. Även Sevilla och Valencia har under de senaste åren gjort det väldigt bra.

Vilken TV kanal visar La Liga? Se vilken kanal visar La Liga på TV i Sverige!

La Liga 2020 TV kanaler

När det kommer till hur man ser La Liga på TV och vilken kanal sänder La Liga har rättigheterna hoppat fram och tillbaka. Det har varit prat om allt från C MoreDiscovery och Viasat. Du kan dock vara lugn under de kommande säsongerna. Det kommer gå att se La Liga på TV-kanaler i Sverige och nu kommer vi gå igenom var och hur du gör.

När det kommer till Spanien är det framför allt El Clasico som är populärt. Det är den match som många letar upp när La Liga spelschema släpps. Även derbyna mellan Atlético Madrid och Real Madrid är matcher som är otroligt heta. Speciellt på senare år då Atlético tagit upp jakten i toppen av tabellen. Se och spela på La Liga =>

Spanska ligan sändning gratis

Silly Season bevakar läget kring TV-rättigheterna via vår sida TV-tider La Liga där vi bevakade läget rörande La Ligas TV-rättigheter i Sverige och för att få reda på vart La Liga sänds denna säsong. Mellan 2015 och 2018 var det Viasat och Viaplay som hade rättigheterna till att visa matcherna.

Viaplay sänder både på TV och på sin streamingtjänst. De har dock inte rättigheterna längre. När det kommer till att se La Liga gratis är det inte speciellt lätt.

Strive Sport som tog över rättigheterna under 2019. Sedan tog C More som äger rättigheterna till La Liga.

När det kommer till vilka kanaler som kommer att visa ligan är svaret C More Fotboll och C More Live. La Liga kommer alltså visas på vanliga TV. Detta efter en period med endast begränsade möjligheter att streama La Liga live online på nätet.

Så hur man kan se matchen gratis? Det finns inget alternativ som är direkt gratis. Det går dock att se och spela på matchen hos bland annat bet365, LeoVegas och Betsson. Där kan du streama matchen samtidigt som du bettar på hur det går på planen.

La Liga sänds via gratis via live stream

Vem visar La Liga på TV? Vem köper rättigheterna till La Liga TV? Läget kring spanska ligan TV-rättigheter var länge väldigt osäkert! Det i sig är lite märkligt då Liga Santander rättigheter och TV-rättigheter till La Liga brukar vara ett het byte för de svenska mediebolagen.

När det kommer till svenska kanaler visar La Liga är klart att ingen TV-kanal kommer visa matcherna. Det är endast Cmore som gäller.

Det finns även betting sidor med live stream som visar La Liga. bet365 och Unibet erbjuder även spel och stream. De kan dock inte erbjuda La Liga matcherna gratis via live stream. Nu har vi lyckades vaska fram några alternativ för de som vill se spansk fotboll.

Vilken kanal sänder La Liga? TV Kanaler

Vilken kanal sänder La Liga? – Vilka visar La Liga?

Nedan har vi listat vilka kanaler visar La Liga och vilken streamingsida du kan använda för att se alla matcher. Tidigare kunde du se matcherna på Viasat Sport Premium och Viasat Fotboll  och Strive stream. De har dock inte rättigheterna längre, utan det är det Cmore som gäller för de som vill se den spanska ligan.

Se och spela på La Liga – spelbolag där du kan betta och streama spanska ligan

Det finns många tjänster och hemsidor som erbjuder fotboll på TV. Det spelas väldigt många heta matcher och ligor under året. Det är inte lätt att veta var allt sänds och därför skapade vi denna artikel.

Du kan även se och spela på spanska ligan hos många spelbolag. Nedan ser du vilka spelbolag där du kan streama och betta på den spanska ligan.

SPELBOLAG SPELA OCH STREAMA VÄLKOMSTBONUS BESÖK
Unibet La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 mfl. 500% BESÖK
Bet365 La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 mfl.
1000 spelkrediter
(Regler & villkor tillämpas.)
BESÖK
Betfair La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 mfl. 100% BESÖK
betsson La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 mfl. 100% på riskfritt spel BESÖK
ComeOn Bundesliga, Copa del Rey,
MLS, Eredivisie, m.fl.
400% i matchningsbonus BESÖK
Nordicbet La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 mfl. 100% + gratisspel BESÖK
Bethard Bundesliga, Copa del Rey,
Swiss Super League, m.fl
125% i matchningsbonus BESÖK
Leovegas La Liga, Serie A,
Europa League-kval
100% i matchningsbonus BESÖK
Mobilebet Bundesliga, Copa del Rey,
MLS, Eredivisie, m.fl.
300% i matchningsbonus BESÖK
betsafe La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 mfl. 100% i matchningsbonus BESÖK
Casinostugan Bundesliga, Copa del Rey,
MLS, Eredivisie, m.fl.
500% i matchningsbonus BESÖK

Starta upp ett spelkonto hos bet365 och Unibet

Vi rekommenderar att man startar upp ett konto hos både bet365 och Unibet. Detta för att dels ta del av deras La Liga matcher och deras övriga live streaming erbjudanden. Genom att ha konto hos både bet365 och Unibet så får du tillgång till de största evenemangen du kan spela och streama.

SPELA & STREAMA LA LIGA SPELA & STREAMA LA LIGA SE DE SPANSKA LAGEN I CL!
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet La Liga stream via Viaplay live streaming
SE & SPELA SE & SPELA BESTÄLL

Vi har nu gått igenom vilken kanal sänder La Liga och La Liga TV kanaler. Som du sett finns en hel del möjligheter att se spanska ligan. Hos Silly Season hittar du allt från La Liga stream och La Liga TV tider samt allt om El Clasico på TV.

Om du tror dig veta vem vinner La Liga hittar du även samtliga odds på vår site.