Sverige Japan TV kanal – vilken kanal sänder Sverige Japan i OS på TV?

Sverige Japan TV kanal – sändning och tid!

Sverige Japan TV Kanal i OS 2021? Vilken kanal visar Sverige Japan på TV? Vilken kanal sänder Sverige Japan? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Japan i OS 2021 på TV. Sverige brukar gå väldigt bra när det kommer till OS-fotbollen. Det är speciellt damerna som brukar gå långt och denna gången är det inget avvikande. Blågult har nu tagit sig till kvartsfinal i turneringen och ställs mot värdlandet Japan. Här kan du streama Sverige Japan live =>

Sverige Japan TV kanal

Inför Sverige Japan OS kvartsfinal fotboll damer!

Sverige är storfavoriter att ta sig vidare till semifinal men det kommer inte bli någon lätt match när man ställs mot Japan på fredagsförmiddagen. Vi tar fram samtliga alternativ för hur du ser Sverige Japan på TV och vilken kanal visar Sverige Japan ikväll. 

Det borde inte vara några större problem för svensk del när det kommer till att vinna denna matchen. Sverige har kört över samtliga motståndare i gruppspelet och nu ställs man mot ett Japan som är lägre rankat än de tidigare motståndarna. Det är dock 90 långa minuter som återstår innan vi får resultatet och allt kan hända i ett OS, det vet vi sedan tidigare.

Nedan hittar ni oddsen på denna match och det är klart att svenskorna är favoriter till att ta sig vidare till nästa runda. Här kan du kolla på Sverige Japan =>

1 X 2
Odds Sverige Japan 1X2: 1,60 3,75 5,50
1X 12 2X
Odds Sverige Japan 1X, 12 & X2 1,10 1,20 2,30
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,10 1,68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,15 1,66

Sverige Japan TV kanal – vilken kanal sänder Sverige Japan i OS på TV?

Så kan du titta på Sverige Japan på TV

Vilka sänder Sverige Japan på TV i OS 2021? Vilka visar matchen mellan Sverige och Japan i OS 2021 på TV? Silly Season Sverige älskar sport och speciellt sommarspelen som denna gång avgörs i Tokyo. Därför har vi tagit fram denna artikel med all information som behövs för att kunna se, följa, titta och spela på fotbollen i OS 2021 och Sveriges kvartsfinal mot Japan Saitama-stadion.

Det stora intresset gör att många är på jakt efter vilken tv kanal visar Sverige Japan och vem sänder Sverige Japan på TV ikväll? I denna artikel hittar du all information som behövs för att kunna se den avgörande matchen i turneringen där Sverige och Japan gör upp om en plats i semifinalerna.

Torts att det är Discovery som äger rättigheterna kan det ibland vara svårt att veta var de visar en specifik match, speciellt då man kan ändra hejvilt med att visa matcher på olika kanaler. Det är Discovery äger TV-rättigheterna för fotbollen i OS 2021 och visar Sverige – Japan. Man visar självklart även resten av turneringen med, men nu fokuserar vi på denna kvartsfinal. Du kan se matchen hos Discovery Plus.

Se kvartsfinalen i OS fotboll damer 2021:Sverige vs Japan vilken kanal och tid sänds TV-sändning!

Det är inte alltid lätt att hitta vilken kanal det är som visar fotbollsmatcher. Ofta finns ett väldigt stort utbud på tv:n och man orkar inte bläddra igenom alla för att hitta vilken kanal som gäller. Därför hittar du allt i denna artikel. Många vill stötta Sverige när de spelar i OS och detta är en av de viktigaste matcherna man har på schemat.

När det kommer till stream kan Unibet och bet365 ge dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. OS visas dock endast på tv eller hos en streamingtjänst då det är ett väldigt stort evenemang.

Det är Discovery Plus som gäller om du vill se denna supermatch online. Du kan självklart även se den i din mobil eller surfplatta. Det finns även många andra enheter där man kan titta på matcherna.

Sverige Japan TV kanal – vilken kanal sänder Sverige Japan i OS på TV?

Sverige Japan – vilken kanal visar Sverige Japan?

Kvartsfinalen för Sverige i OS 2021 mot Japan kan du se hos Discovery Plus. Det är nu det gäller för det lag som vill ha en plats i semifinalen.

Sverige – Japan Odds – för dig som vill tippa på Sverige-Japan!

Är du på jakt efter odds och på att lägga ett spel på Sverige Japan? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du spelar på OS 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela mästerskapet. Inför just kvartsfinalen finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet ifall du vill spela på Sverige Japan =>

Har du tänkt att betta på matchen och letar efter spelbolag med bäst odds? Då finns det flera olika erbjudanden och välkomstbonusar. Till exempel försäkrade spel.

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria och försäkrade spel.

Sverige Japan TV Kanal – sändning och tid – 12:00 på Discovery Plus

Vilken kanal visar Sverige mot Japan? När det gäller starrtid för denna match är det 12:00 som gäller. Sändningen börjar dock en och en halv timme tidigare med uppsnack och intervjuer inför vad som komma skall. För att streama matchen går det fin att göra det på Discovery och Discovery Plus. När det kommer till vilken kanal sänder OS 2021 är det Discovery.

Sverige Japan TV kanal

När spelas Sverige-Japan?

När spelar Sverige Japan? Mötet mellan Sverige och Japan spelas fredagen den 30 juli. Avsparkstiden är satt till 12:00 men studion börjar redan 11:00 med uppsnack, intervjuer och analyser inför kvartsfinalen.

Vart spelas Sverige-Japan?

Sverige-Japan-matchen spelas i Tokyo på Saitama-stadion.

Var sänds Sverige-Japan?

Sverige-Japan sänds på Discovery Plus där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Sverige-Japan?

Har du Sverige-Japan-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Sverige-Japan-matchen i Tokyo? Finns det biljetter kvar kan du köpa på Olympics hemsida. Du kan läsa mer om matchen hos turneringens officiella hemsida.

Leave a Comment