Sverige Holland TV kanal – vilken kanal sänder Sverige Holland? TV-kanaler!

Sverige Holland TV-kanal & TV-tider

Sverige Holland TV kanal – vilken kanal visar Sverige Holland på TV? Här kan du se matchen! Sverige Holland TV kanal och TV tider? Vilken kanal visar Sverige Holland på TV? Sverige Holland vilken kanal? Se Sverige Holland-matcherna på TV? Ifall du inte har tillgång till TV kan du streama stormatchen här =>

Vilken kanal visar Sverige Holland och vem vinner matchen? Bäst odds hittar du hos Unibet och bet365 för Sverige (2,65) och Holland (2,85) är det Sverige som har ett ganska litet försprång. I alla fall när det kommer till spelbolagens prognos.

Sverige Holland TV kanal

Sverige Holland TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

1 X 2
Odds Holland Sverige 1X2: 2,85 3,20 2,65
1X 12 2X
Odds Holland Sverige 1X, 12 & X2 1,33 1,33 1,73
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,87 1,89
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,23 1,67

Du hittar de senaste oddsen här =>

Sverige – Holland spelas lördag den 9 juli 2022 kl. 21:00

Både Sverige och Holland är två av de lag som har flest supportrar i turneringen. Matcherna mellan de båda klubbarna blir alltid händelserika. Under väldigt många matcher lyckades inte Sverige slå varken AIK eller Holland och det var något som satte sig i huvudet på spelarna. Sverige slog dock ut Gnaget ur Svenska Cupen då de båda ställdes mot varandra i semifinalen men ännu har man inte jagat bort spöket i VM.

Både Holland och Sverige har gått bra denna säsong. Holland vann sina fyra första matcher och Sverige har även de ångat på bra. Man slog bland annat de regerande svenska mästarna med 3-0. Något som får ses som imponerande. Nu ställs de båda dock mot varandra och det återstår att se vem som drar det längsta strået. Blir det Holland eller blir det Sverige?

Sverige är favoriter men Holland är inne i en fin form. Bajen har ännu inte förlorat. Detta kan göra det värt att satsa en slant på Holland, även om spelbolagen många gånger har rätt och Sverige bör vinna detta möte.

Sverige Holland vilken kanal?: C More har spikat stream, TV-kanal för Sverige – Holland

När blir nästa stormöte mellan Sverige och Holland 2022? Här hittar du information om vilken kanal som sänder de heta matcherna mellan Sverige och Holland i EM 2022. Det gäller även vart man kan streama Holland live stream. Sverige – Holland har fastställt arena, matchdag och speltid för stormötet.

Nu har TV4-gruppen gått ut med info om sin TV-sändning. C More kommer att direktsända matchen på TV4 samt C More Fotboll. Avspark är klockan 21:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång. TV-tiderna för Sverige – Holland uppdateras så fort ny information kommer.

Holland TV kanal – TV4 och C More Play sänder matchen direkt!

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för Sverige och Holland i EM 2022. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Sverige – Holland i EM 2022.

När det gäller Sverige vs Holland TV-kanal och TV-tider vet vi att matchen kommer sändas på C More, men vad gäller TV-tid och TV-kanal var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från C More så kommer Sverige vs Holland VM att sändas i C More Sport klockan 21:00.

Vilken kanal visar Sverige Holland?

Här ser vi vad som gäller när det kommer till vilken kanal visar Sverige Holland? Precis som föregående år är det C More som har rättigheterna till svensk fotboll och du kan alltså se de på någon av bolagets kanaler.

Datum Tid Sverige vs Holland matcher i Fotbolls-EM 2022 Liveodds TV-kanal & Stream
2022-07-09 21:00 Holland vs Sverige Unibet TV4 C More

När det gäller Sveriges kommande matcher och vart man kan man se övriga VM-matcher och vart man kan streama Sveriges matcher i VM så hittar du mer info om på Holland spelschema 2022.

Sverige – Holland TV kanal, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Sverige – Holland i VM har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Sverige – Holland från bland annat hos Unibet, bet365, Betsafe och Leo Vegas som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Sverige Holland TV kanal

Sverige – Holland resultat – tidigare möten och statistik

När det kommer till Sverige Holland H2H är det Holland som har fördel. Detta då Sverige inte vunnit på flera år mot varken USA eller Holland.

Sverige-Holland head to head resultat

Datum Sverige vs Holland matcher Resultat Tävlingar
2022-07-09 Holland vs Sverige X-X EM 2022 (2021)
2019-07-30 Holland vs Sverige 1-0 Semifinal VM 2019
2017-07-29 Holland vs Sverige 2-0 Kvartsfinal EM 2017
2017-03-06 Sverige vs Holland 0-1 Algarve Cup
2016-03-09 Holland vs Sverige 1-1 OS-kval 2016
2015-05-30 Sverige vs Holland 2-1 Vänskapsmatch
2012-09-15 Sverige vs Holland 2-1 Vänskapsmatch

Sverige – Holland TV kanal & fakta inför matchen

Vilken kanal sänder Holland på TV? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Sverige – Holland match som visas på TV.

Sverige – Holland arena
Var spelas Sverige – Holland? Sverige – Holland kommer att spelas på Parc Olympique Lyonnais

Sverige – Holland matchdatum
När spelas Sverige – Holland i VM? Sverige – Holland kommer att spelas den 9 juli 2019

Sverige – Holland speltid
Vilken tid spelas Sverige – Holland? Sverige – Holland sparkas igång kl. 21:00.

Holland TV kanal
Matchen kommer att visas på C More

Holland på TV och live stream

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända VM på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla VM-matcher på TV och live stream. Du hittar mer info angående streaming sidor om Sverige, England, USA och Holland genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan. Du hittar mer information på svenskfotbolls hemsida. Letar du efter betting sidor med live stream?

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 449 kr/månad så får du VM, SHL, Superettan, HockeyVM och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

Leave a Comment