Italien Spanien TV kanal – vilken kanal sänder Nations League Italien och Spanien på TV?

Italien Spanien TV kanal – sändning och tid!

Italien Spanien TV Kanal i Nations League 2021? Vilken kanal visar Italien Spanien på TV?? Vilken kanal sänder Italien Spanien? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Italien-Spanien i Nations League 2021 på TV. Om du vill se semifinalen mellan Italien och Spanien har du hittat helt rätt. Det är många som vill se de avgörande matcherna i sommarens EM-slutspel. Det är endast tre matcher kvar i turneringen och frågan är vilket av dessa två lag kommer att ta sig till final och vinna turneringen. Vi tar fram samtliga alternativ för hur du ser Italien Spanien på TV och vilken kanal visar Italien Spanien ikväll. Här kan du streama Italien Spanien =>

Italien Spanien TV kanal

Detta är utan tvekan den hetaste semifinalen av de två vi kommer att få se i denna turnering. Italien och Spanien är två lag som går in i mästerskapen för att vinna och nu är de båda 90 minuter ordinarie speltid från att lyfta pokalen. Vilka sänder Italien Spanien på TV i Nations League 2021? När spelar Italien Spanien? Vilka visar matchen mellan Spanien och Italien i Nations League 2021 på TV? Här kan du kolla på Italien Spanien =>

1 X 2
Odds Italien vs Spanien 1X2: 2,25 3,25 3,50
1X 12 2X
Odds Italien vs Spanien 1X, 12 & X2 1.32 1.36 1.68
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.96 1.81
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.35 1.60

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Italien Spanien på TV, TV-kanal, TV-tider & sändning

Silly Season Sverige älskar sport och har tagit fram allt när det kommer till semifinalen mellan Spanien och Italien i Nations League 2021. De flesta vill veta vilken tv kanal visar Italien Spanien och vem sänder Italien Spanien på TV ikväll? Här kommer vi att presentera den information, statistik och fakta du behöver för att kunna se semifinalen mellan Italien och Spanien som spelas i Italien.

Det är olika sidor som visar matcherna från Nations League då två mediehus delar på rättigheterna. När det kommer till mötet mellan Italien och Spanien är dock allt klart som korvspad. Det C More äger TV-rättigheterna för Nations League 2021 och visar vartenda minut av turneringen. Detta inklusive försnack och eftersnack vid varje speldag. Det står dock klart att du även kan se matchen hos C More Play.

Italien Spanien TV kanal

Se Italien Spanien TV Kanal – vilken kanal?

Många vet inte var de ska vända sig för att kunna se matcher från Nations League oavsett om det handlar på tv eller via någon streamingsida. Därför har vi tagit fram all information du behöver för att kunna njuta av de bästa matcherna från turneringen, på hemmaplan.

När det kommer till stream kan Unibet och bet365 ge dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. Det gäller dock inte Nations League 2021 och ännu mindre när det kommer till denna match. Det finns endast ett ställe att streama samtliga matcher från turneringen. Det är C More Play som gäller om du vill se denna supermatch online. Du kan självklart även se den i din mobil eller surfplatta. Det finns även många andra enheter där man kan titta på matcherna.

vilken kanal sänder Nations League Italien och Spanien på TV

Italien Spanien – vilken kanal visar Italien Spanien?

Semifinalen där Spanien och Italien ställs mot varandra under tisdagskvällen kan du se hos C More Play. Det lag som vinner denna match går vidare till kvartsfinal. Förloraren får packa väskorna och åka hem.

Italien – Spanien Odds – för dig som vill tippa på Italien-Spanien!

Är du på jakt efter odds och på att lägga ett spel på Italien Spanien? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du spelar på Nations League 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela mästerskapet. Inför just kvartsfinalerna finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet ifall du vill spela på Italien Spanien =>

Har du tänkt att betta på matchen och letar efter spelbolag med bäst odds? Då finns det flera olika erbjudanden och välkomstbonusar. Till exempel försäkrade spel.

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria och försäkrade spel.

Tidigare matcher

Nedan ser ni resultaten från de sex senaste matcherna i när Spanien och Italien har spelat mot varandra. Det är Spanien som har övertaget då man har två vinster. Italien har en vinst och två matcher har slutat oavgjort.

Datum Match Resultat Matchtyp
2021-07-05 Italien – Spanien 1*-1 Fotbolls-EM
2017-09-02 Spanien – Italien 3-0 Kval till Fotbolls-VM
2016-10-06 Italien – Spanien 1-1 Kval till Fotbolls-VM
2016-06-27 Italien – Spanien 2-0 Fotbolls-EM
2016-03-24 Italien – Spanien 1-1 Vänskapsmatch
2014-03-05 Spanien – Italien 1-0 Vänskapsmatch

Italien Spanien TV Kanal – sändning och tid – 20:45 på C More Play

Vilken kanal visar Spanien mot Italien? När det kommer till vilken tid som Spanien och Italien spelar i semifinal är tiden satt till klassiska 20:45. Sändningen börjar dock en timme tidigare med uppsnack och intervjuer inför vad som komma skall. För att streama matchen går det fin att göra det på C More och C More Play. När det kommer till vilken kanal sänder EM 2021 är det SVT och TV4.

Italien Spanien TV kanal

När spelas Italien-Spanien?

Mötet mellan Spanien och Italien spelas tisdagen den 6 oktober. Avsparkstiden är satt till 20:45 men studion börjar redan 20:00 med uppsnack, intervjuer och analyser inför denna otroligt heta semifinal.

Vart spelas Italien-Spanien?

Italien-Spanien-matchen spelas i Turin på Allianz Stadium.

Var sänds Italien-Spanien?

Italien-Spanien sänds på C More Play där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Italien-Spanien?

Har du Italien-Spanien-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Italien-Spanien-matchen? Finns det biljetter kvar kan du köpa på ticketmaster. Du kan läsa mer om matchen hos turneringens officiella hemsida.

Leave a Comment