Italien England TV kanal – vilken kanal sänder Italien och England i EM på TV?

Italien England TV kanal – sändning och tid!

Italien England TV Kanal i EM 2021? Vilken kanal visar Italien England på TV?? Vilken kanal sänder Italien England? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Italien-England i EM 2021 på TV. Det återstår nu endast en match i EM 2021 och det är ingen mindre än finalen. Vi har Italien och England som gör upp om titeln och det kommer med all säkerhet att bli en svängig match på Wembley på söndagskvällen. I denna artikel går vi igenom allt när det kommer till hur man kan se matchen, oavsett om du vill göra det på tv eller via stream. Vi tar fram samtliga alternativ för hur du ser Italien England på TV och vilken kanal visar Italien England ikväll. Här kan du streama Italien England =>

Italien England TV kanal

Det kunde nästan inte bli en bättre final. Både Italien och England har varit otroligt bra under turneringen och nu står de båda mot varandra i kampen om trofén. Ser man till vad spelbolagen tror är det England som är favoriter, dock inte med mycket. Samtidigt finns det bra odds på andra marknader inför matchen, du ser oddsen på denna match nedan. Vilka sänder Italien England på TV i EM 2021? När spelar Italien England? Vilka visar matchen mellan England och Italien i EM 2021 på TV? Här kan du kolla på Italien England =>

1 X 2
Odds Italien vs England 1X2: 3,05 3,10 2,67
1X 12 2X
Odds Italien vs England 1X, 12 & X2 1.50 1.40 1.41
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Italien England
Odds att vinna trofén 2,00 1,87
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.14 1.68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.65 1.48

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Italien England på TV, TV-kanal, TV-tider & sändning

Silly Season Sverige älskar sport, därför har vi tagit fram denna artikel med all information som behövs för att kunna se, följa, titta och spela på finalen i EM 2021 där Italien och England ställs mot varandra Wembley. Det stora intresset gör att många är på jakt efter vilken tv kanal visar Italien England och vem sänder Italien England på TV ikväll? I denna artikel hittar du all information som behövs för att kunna se den avgörande matchen i turneringen där Italien och England gör upp om pokalen.

Då det är både SVT och TV4 som äger rättigheterna kan det ibland vara svårt att veta vem det är som visar en specifik match, speciellt då de båda mediehusen turas om hejvilt med att visa matcher. Det är C More äger TV-rättigheterna för finalen i EM 2021 och visar slutcermonin, finalen samt firandet efter där antingen Italien eller England kommer att stå som lyckliga segrare. Om du kommer att följa matchen hemifrån i Sverige kan du se matchen hos C More Play.

vilken kanal sänder Italien och England

Se Italien England TV Kanal – vilken kanal?

Det är inte alltid lätt att hitta vilken kanal det är som visar fotbollsmatcher. Ofta finns ett väldigt stort utbud på tv:n och man orkar inte bläddra igenom alla för att hitta vilken kanal som gäller. Därför hittar du allt i denna artikel. Oavsett om du hejar på Italien eller England eller bara är här för att njuta av underhållningen kommer det att blå en spännande match som många sent kommer att glömma, speciellt vinnaren.

När det kommer till stream kan Unibet och bet365 ge dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. EM visas dock endast på tv eller hos en streamingtjänst då det är ett väldigt stort evenemang. Det är C More Play som gäller om du vill se denna supermatch online. Du kan självklart även se den i din mobil eller surfplatta. Det finns även många andra enheter där man kan titta på matcherna.

Italien England TV kanal

Italien England – vilken kanal visar Italien England?

Finalen i EM 2021 mellan Italien och England kan du se hos C More Play. Det är nu det gäller för det lag som vill vinna titeln. Detta är finalen och det finns inga fler chanser för något av lagen. Ska man skriva in sig i historieböckerna som en vinnare, eller inte.

Italien – England Odds – för dig som vill tippa på Italien-England!

Är du på jakt efter odds och på att lägga ett spel på Italien England? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du spelar på EM 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela mästerskapet. Inför just finalen finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet ifall du vill spela på Italien England =>

Har du tänkt att betta på matchen och letar efter spelbolag med bäst odds? Då finns det flera olika erbjudanden och välkomstbonusar. Till exempel försäkrade spel.

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria och försäkrade spel.

Tidigare EM-finaler 1984-2021

Här ser ni hur de senaste EM-finalerna slutat. Den senaste finalen var när Portugal slog Frankrike med 1-0 på Stade de France i juli 2016.

År Vinnare Resultat Förlorare Arena
2021 Wembley Stadium
2016 Portugal  1-0 Frankrike Stade de France
2012 Spanien 4-0 Italien Olympiastadion Kiev
2008 Spanien 1-0 Tyskland Ernst-Happel-Stadion
2004 Grekland  1-0 Portugal Estadio da Luz
2000 Frankrike 2-1* Italien De Kuip
1996 Tyskland 2-1* Tjeckien Wembley Stadium
1992 Danmark 2-0 Tyskland Ullevi
1988 Nederländerna 2-0 Sovjetunionen Olympiastadion München
1984 Frankrike  2-0 Spanien Parc des Princes

Italien England TV Kanal – sändning och tid – 21:00 på C More Play

Vilken kanal visar England mot Italien? När det gäller starrtid för denna match är det 21:00 som gäller. Sändningen börjar dock en och en halv timme tidigare med uppsnack och intervjuer inför vad som komma skall. För att streama matchen går det fin att göra det på C More och C More Play. När det kommer till vilken kanal sänder EM 2021 är det SVT och TV4.

vilken kanal sänder Italien och England

När spelas Italien-England?

Mötet mellan England och Italien spelas söndagen den 11 juli. Avsparkstiden är satt till 21:00 men studion börjar redan 20:00 med uppsnack, intervjuer och analyser inför finalen som knyter ihop säcken efter en månads EM-fotboll.

Vart spelas Italien-England?

Italien-England-matchen spelas i London på Wembley.

Var sänds Italien-England?

Italien-England sänds på C More Play där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Italien-England?

Har du Italien-England-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Italien-England-matchen i London? Finns det biljetter kvar kan du köpa på UEFAs hemsida. Du kan läsa mer om matchen hos turneringens officiella hemsida.

Leave a Comment