Hammarby FC Basel TV kanal – vilken kanal sänder Bajen Basel i ECL på TV?

Hammarby FC Basel TV kanal – sändning och tid!

Hammarby FC Basel TV Kanal? Vilken kanal visar Hammarby FC Basel på TV? Vilken kanal sänder Hammarby FC Basel? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Hammarby FC Basel i Champions League-kval på TV. Hammarby går som tåget i Europa Conference League, efter att ha slagit it både Maribor och Cukaricki har man nu endast två matcher kvar i kvalet. Det är nu FC Basel som står som motståndare i playoff och det är nu det verkligen gäller för Bajen om man ska ta sig vidare till gruppspelet eller inte. Då intresset är stort är det många som letar efter var man kan se matchen på tv och vilken kanal som visar mötena. Vi tar fram samtliga alternativ för hur du ser Hammarby FC Basel på TV och vilken kanal visar Hammarby FC Basel ikväll. Följ matchen live =>

Hammarby FC Basel TV kanal

Många håller tummarna för att Hammarby ska få med sig ett bra resultat från det första mötet som spelas på bortaplan. Det blir dock ingen lätt uppgift, Basel har nämligen väldigt mycket erfarenhet av att spela i Europa. Inget är dock omöjligt när det kommer till kval och dubbelmöten. Nedan ser ni hur oddsen ser ut för matchen på de mest populära marknaderna. Hammarby må inte vara favoriter, men man har en bra chans att gå vidare.

1 X 2
Odds FC Basel vs Hammarby 1X2: 1,98 3,50 4,00
1X 12 2X
Odds FC Basel vs Hammarby 1X, 12 & X2 1.25 1.28 1.87
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.90 1.87
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.10 1.75

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Hammarby FC Basel på TV, TV-kanal, TV-tider & sändning

Silly Season Sverige älskar sport, därför har vi tagit fram denna artikel med all information som behövs för att kunna se, följa, titta och spela på Hammarbys matcher i Europa Conference League. Oavsett om det handlar om en match på hemmaplan eller på bortaplan är intresset stort. Det stora intresset gör att många är på jakt efter vilken tv kanal visar Hammarby FC Basel och vem sänder Hammarby FC Basel på TV ikväll? I denna artikel hittar du all information som behövs för att kunna se matcherna mellan de båda lagen i kampen om en playoff-plats till Europa Conference League.

Det står nu klart att du kan se matchen på Aftonbladet Plus.

vilken kanal sänder Bajen Basel

Se Hammarby FC Basel TV Kanal – vilken kanal?

När det kommer till kvalmatcher och playoff är det inte alltid lätt att hitta vem det är som köpt rättigheterna och var och när det hela kommer att sändas. Därför är det många som är på jakt efter att få veta var man kan se och vilken tv kanal visar mötena mellan Hammarby och FC Basel när det kommer till playoff i UECL. Den första matchen visas på Aftonbladet Plus.

När det kommer till stream kan Unibet och bet365 ge dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. Det är C More Play som gäller om du vill se huvudturneringen. När det kommer till att streama mötet mellan Hammarby och Basel i kvalet är det dock Aftonbladet Plus som gäller.

Hammarby FC Basel Odds – för dig som vill tippa på Hammarby FC Basel!

Är du på jakt efter odds och på att lägga ett spel på Hammarby FC Basel? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du spelar på ECL-kvalet i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela turneringen. Inför just detta möte finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet ifall du vill spela på Hammarby FC Basel =>

Har du tänkt att betta på matchen och letar efter spelbolag med bäst odds? Då finns det flera olika erbjudanden och välkomstbonusar. Till exempel försäkrade spel.

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria och försäkrade spel.

Tidigare matcher för Hammarby i kvalet

Nedan ser ni Hammarbys tidigare matcher i kvalet till Europa Conference League. Totalt har man spelat fyra matcher och nu är det endast ett dubbelmöte som står mellan Bajen och gruppspel i Europa Conference League.

Datum Hemmalag Bortalag Resultat
2021-08-26 Hammarby FC Basel
2021-08-19 FC Basel Hammarby
2021-08-12 Hammarby Cukaricki 5-1
2021-08-05 Cukaricki Hammarby 3-1
2021-07-29 Maribor Hammarby 0-1
2021-07-22 Hammarby Maribor 3-1

Hammarby FC Basel TV Kanal – sändning och tid – 19:30

Vilken kanal visar Hammarby mot Basel? När det gäller starrtid för denna match är det ännu oklart. Då det inte är bestämt vem det är som kommer att visa matchen för svenska tittare är det svårt att veta. Avspark är dock klockan 19:30 vilket även är tiden den kommer att börja på tv, om något tv-hus väljer att köpa rättigheterna.

Hammarby FC Basel TV kanal

När spelas Hammarby FC Basel?

Mötet mellan Hammarby och FC Basel spelas torsdagen den 19 augusti. Avsparkstiden är satt till 19:30. Returen spelas den 26 augusti klockan 19:00.

Vart spelas Hammarby FC Basel?

Hammarby FC Basel-matchen spelas i Basel på St. Jakob-Park. Returen spelas på Tele2 Arena veckan efter.

Var sänds Hammarby FC Basel?

Precis som tidigare omgångar går det att se matchen. Det är dock ingen tv-kanal som köpt rättigheterna, istället är det Aftonbladet Plus som visar matchen.

Finns det biljetter kvar till Hammarby FC Basel?

Har du Hammarby FC Basel-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Hammarby FC Basel-matchen i Basel? Finns det biljetter kvar kan du köpa på klubbens hemsida. Du kan läsa mer om matchen hos turneringens officiella hemsida.

Leave a Comment