Chelsea Arsenal TV kanal – vilken kanal sänder Chelsea Arsenal? TV-kanaler!

Chelsea Arsenal Premier League? Vilken kanal sänder Chelsea Arsenal-matchen?

Arsenal – Chelsea TV Kanal – vilken kanal visar Chelsea Arsenal i Premier League på TV ikväll? Vem visar Arsenal – Chelsea? Vilken kanal sänder Chelsea Arsenal? Vilken TV kanal Arsenal – Chelsea i Premier League? Det är Chelsea som förväntas att vinna, detta hos både Unibet och bet365. Vem visar Arsenal – Chelsea matchen? Följ Arsenal – Chelsea här =>

Arsenal – Chelsea odds Europa League final

Odds Chelsea vs Arsenal 1X2 1 X 2
2,42 3,40 3,10
Förhöjt odds 888sport på matchen (1 X 2) 12,00
  17,00
     
Odds Chelsea vs Arsenal 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,40 1,34 1,60
Tippa på CL hos Betsson =>
Chelsea Arsenal
Odds att vinna Europa League 1,78 2,05
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,66 2,18
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,89 1,94

Kolla in senaste oddsen hos bet365 och Unibet =>

Chelsea Arsenal TV ikväll

Chelsea Arsenal TV ikväll? Vilka sänder Arsenal – Chelsea matchen i Premier League på TV? När spelar Arsenal – Chelsea? Vilka visar matchen mellan Arsenal och Chelsea i Europa League på TV?

Chelsea Arsenal TV Kanal

Chelsea mot Arsenal

Det är dags för den första internationella säsongen, och det är inte vilka lag som helst som möts. i Premier League 2018 är det ett Londonderby som väntar där Chelsea ställs mot Arsenal. Det är alltså en repris av FA-cupfinalen som kommer avgöras på söndagen den 29 maj och det kommer bli en spännande tillställning på Olympiastadion som drar igång klockan 21:00.

De båda lagen har ställts mot varandra två gånger inom loppet av endast några månader. I slutet av maj spelade man säsongens sista tävlingsmatch då Arsenal vann FA-cupfinalen med 2-1. De båda lagen drabbade även samman i International Champions Cup där Chelsea var klart överlägset och vann med klara 3-0. Vem som vinner denna match är väldigt osäkert då den till skillnad från den senaste matchen är en tävlingsmatch.

Vad gäller Chelsea – Arsenal och resten av Premier League är tiderna och spelschemat klart. Som vi skrivit ovan så äger SBS TV-rättigheterna till Europa League säsongen 2018/2019 och Kanal 9 kommer att sända de största matcherna i likhet med detta stormöte.Vart sänds matchen Chelsea – Arsenal-matchen på söndag?

TV-kanal.se har fått många frågor rörande matchen Chelsea – Arsenal och vart man kan se europeisk toppfotboll gratis och vilka PL-matcher som sänds på TV, samt en hel del frågor rörande Premier League på TV. TV-kanal.se har tagit reda på TV-tiderna för samtliga Premier League matcher på TV samt Premier League Chelsea – Arsenal-matchen.

Spela på Chelsea – Arsenal?

Ska du spela på Chelsea – Arsenal? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från bet365, Unibet och Betsson.

GRATIS LIVE STREAMING
GRATIS LIVE STREAMING LIVE STREAMING
+ 100% bonus
+ 200% bonus 399kr /MÅN
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Arsenal Chelsea live streaming via Viaplay live streaming
Hämta bonus här! Hämta bonus här! Beställ här!

 

Leave a Comment