Belgien Portugal TV kanal – vilken kanal sänder EM-matchen Belgien och Portugal på TV?

Belgien Portugal TV kanal – sändning och tid!

Belgien Portugal TV Kanal i EM 2021? Vilken kanal visar Belgien Portugal på TV?? Vilken kanal sänder Belgien Portugal? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Belgien-Portugal i EM 2021 på TV. Att Belgien och Portugal spelar mot varandra redan i en åttondelsfinal är överraskande. Detta är två lag som utan problem skulle kunna göra upp i en final. Vi som fotbollsfanatiker tackar dock för kaffet och sätter oss till rätta för att njuta av matchen. Många vill veta var kan man se matchen på tv. Vi tar fram samtliga alternativ för hur du ser Belgien Portugal på TV och vilken kanal visar Belgien Portugal ikväll. Här kan du streama Belgien Portugal =>

Belgien Portugal TV kanal

I denna artikel hittar du all information du behöver inför matchen. Det är inte bara tv-kanal och stream vi tar upp. Även tider, odds och statistik. Allt för att du ska vara förberedd inför matchen som spelas på söndagskvällen. Belgien är favoriter till att gå vidare till kvartsfinal. Vem tror du går vidare? Vilka sänder Belgien Portugal på TV i EM 2021? När spelar Belgien Portugal? Vilka visar matchen mellan Belgien och Portugal i EM 2021 på TV? Här kan du kolla på Belgien Portugal =>

1 X 2
Odds Belgien vs Portugal 1X2: 2,45 3,25 3,25
1X 12 2X
Odds Belgien vs Portugal 1X, 12 & X2 1.37 1.37 1.60
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Belgien Portugal
Odds att gå vidare 1,68 2,15
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.82 1.95
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.16 1.72

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Belgien Portugal på TV, TV-kanal, TV-tider & sändning

Silly Season Sverige älskar sport och har tagit fram allt när det kommer till åttondelsfinalen mellan Belgien och Portugal i EM 2021. De flesta vill veta vilken tv kanal visar Belgien Portugal och vem sänder Belgien Portugal på TV ikväll? Vi har ni kommit till delen där du får all information kring matchen och vad du behöver göra för att kunna se åttondelsfinalerna i turneringen.

Den första åttondelsfinalen spelades på lördagskvällen när Danmark och Wales gjorde upp i Amsterdam om en plats i kvartsfinalerna. Nu är det vinna eller försvinna för Belgien och Portugals del då de ställs mot varandra. Vi hade gärna velat se båda lagen gå vidare, men det är omöjligt.

För att kunna se matcherna behöver du antingen en tv eller ett abonnemang med stream. Det C More äger TV-rättigheterna för EM 2021 och visar vartenda minut av turneringen. Detta inklusive försnack och eftersnack vid varje speldag. Det står dock klart att du även kan se matchen hos C More Play.

Portugal Belgien TV kanal – vilken kanal sänder EM-matchen Portugal och Belgien på TV?

Se Belgien Portugal TV Kanal – vilken kanal?

Det är många som vid det här laget redan har sitt sätt för att titta på de olika matcherna från turneringen. För att kunna se matcherna behöver man antingen en tv eller ett abonnemang för att streama matcherna. När du väl löser något av ovanstående är det endast att tuta och köra. Då det handlar om ett EM är det väldigt enkelt att se de olika matcherna.

När det kommer till stream kan Unibet och bet365 ge dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. Det gäller dock inte EM 2021 och ännu mindre när det kommer till denna match. Det finns endast ett ställe att streama samtliga matcher från turneringen. Det är C More Play som gäller om du vill se denna supermatch online. Du kan självklart även se den i din mobil eller surfplatta. Det finns även många andra enheter där man kan titta på matcherna.

Belgien Portugal TV kanal

Belgien Portugal – vilken kanal visar Belgien Portugal?

Fotbollsmatchen mellan Belgien och Portugal samt resten av mästerskapet kan du se hos C More Play. Det lag som vinner denna match går vidare till kvartsfinal. Förloraren får packa väskorna och åka hem.

Belgien – Portugal Odds – för dig som vill tippa på Belgien-Portugal!

Är du på jakt efter odds och på att lägga ett spel på Belgien Portugal? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du spelar på EM 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela mästerskapet. Inför just åttondelsfinalerna finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet ifall du vill spela på Belgien Portugal =>

Har du tänkt att betta på matchen och letar efter spelbolag med bäst odds? Då finns det flera olika erbjudanden och välkomstbonusar. Till exempel försäkrade spel.

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria och försäkrade spel.

Tidigare matcher

När det kommer till matcherna mellan Belgien och Portugal är det det sistnämnda laget som har övertaget, i alla fall under de senaste fem matcherna. Ser man till de fem senaste tillfällen då man ställts mot varandra. Portugal har vunnit två av matcherna samtidigt som tre slutat oavgjort. Ska Belgien tillslut ta en vinst?

Datum Match Resultat Matchtyp
2018-06-02 Belgien – Portugal 0-0 Vänskapsmatch
2016-03-29 Portugal – Belgien 2-1 Vänskapsmatch
2007-06-02 Belgien – Portugal 1-2 Vänskapsmatch
2007-03-24 Portugal – Belgien 4-1 EM-kval

Belgien Portugal TV Kanal – sändning och tid – 21:00 på C More Play

Vilken kanal visar Belgien mot Portugal? När det kommer till vilken tid som Belgien och Portugal spelar är avsparkstiden klockan 21:00. Sändningen börjar dock en timme tidigare med uppsnack och intervjuer inför vad som komma skall. För att streama matchen går det fin att göra det på C More och C More Play. När det kommer till vilken kanal sänder EM 2021 är det SVT och TV4. Ska du titta på Sveriges match mot Ukraina så rekommenderar vi se Sverige vs Ukraina.

När spelas Belgien-Portugal?

Mötet mellan Belgien och Portugal spelas söndagen den 27 juni. Avsparkstiden är satt till 21:00 men studion börjar redan 20:00 med uppsnack, intervjuer och analyser inför denna otroligt heta åttondelsfinal.

Vart spelas Belgien-Portugal?

Belgien-Portugal-matchen spelas i Sevilla.

Var sänds Belgien-Portugal?

Belgien-Portugal sänds på C More Play där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Belgien-Portugal?

Har du Belgien-Portugal-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Belgien-Portugal-matchen i Sevilla? Finns det biljetter kvar kan du köpa på ticketmaster. Du kan läsa mer om matchen hos turneringens officiella hemsida.

Leave a Comment