Arsenal Manchester City TV kanal: vilken kanal visar Arsenal vs Man City på TV?

Arsenal mot Manchester City? Vilken kanal sänder Arsenal vs Manchester City-matchen?

Arsenal Manchester City TV kanal: vem visar Arsenal vs Manchester City på TV i Sverige?  Se La Liga, Serie A gratis hos bet365 och Unibet via live streaming. På vilken kanal kan man titta på matchen Arsenal-Manchester City? I Sverige är det Viasat som äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga Premier League-matcher fram tom 2018. Detta innebär att Arsenal vs Manchester City kommer att sändas på någon av bolagets svenska kanaler. Du kan även streama Arsenal vs Manchester City matchen bekvämt hos Viaplay online eller hitta någon live stream länk.

1 X 2
Odds Arsenal vs Manchester City 1X2: 3,40 3,75 2,05
1X 12 2X
Odds Arsenal vs Manchester City 1X, 12 & X2 1.80 1.29 1.33
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
Arsenal Manchester City
Odds att vinna Premier League 2018 23,00 1,67
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.48 2.60
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.57 2.45

Arsenal vs Manchester City TV kanal & live stream gratis?

Kolla på Arsenal vs Manchester City live streaming? bet365 och Unibet streamar La Liga, Serie A och mycket mer gratis. Söndagens match mellan Arsenal vs Manchester City kommer förutom att visas på Viasat Sport Premium även att kunna streamas via Viaplay.

Manchester City mot Arsenal på TV i Sverige

Arsenal välkomnar Manchester City till norra London och deras maffiga Emirates Stadium söndagen den 2 april klockan 17:00, och det är ett mycket hett möte som involverar dyrbara tre poäng till vinnaren.

Måstematch för båda lagen – vem drar det längsta strået – Arsenal eller Man City?

Arsenal ligger inför helgens omgång på en sjätteplats, på samma poäng som Everton, i ligan och det har inte gått så bra för Londonklubben. Trots att de har två matcher mindre spelade har de hamnat i en väldigt djup dal för närvarande och går in i detta mötet med sex förluster på sina senaste nio matcher.  De åkte med huvudena före ut ur Champions League mot Bayern München, där de förlorade med 10-2 över två möten. Dessa viktiga förluster har skapat kontroverser och frågetecken har ställts kring klubbens ledning och framförallt tränare Arsene Wenger har ifrågasatts på sin maktposition, men ännu har klubben inte beslutat sig för någonting, medans stjärnor som Mesut Özil och Alexis Sanchez ser ut att vara beredda att lämna klubben.

Manchester City hade en mycket svag inledning på säsongen och man har pendlat väldigt upp och ner, men ändå lyckats hålla en hyfsat stadig placering i Premier League-toppen, och man ligger inte långt bakom ligatvåan Tottenham. Nye tränaren Pep Guardiola har haft ett tag på sig att vänja sig vid den engelska fotbollen nu, och trots att man åkte ur Champions League i åttondelsfinalmötena mot AS Monaco så har man ändå kunnat hålla sig kvar i ligatoppen.

Premier League tabell

Arsenal Manchester City TV kanal: vilken kanal visar Arsenal vs Man City på TV?

Vad gäller Arsenal vs Manchester City och resten av Premier League är tiderna och spelschemat klart. Som vi skrivit ovan så äger MTG (Viasat) TV-rättigheterna till Premier League säsongen 2018/2019 och Viasat Sport Premium kommer att sända de största matcherna i likhet med detta stormöte. Vart sänds matchen Arsenal vs Manchester City-matchen på söndag? 

Silly Season Sverige har fått många frågor rörande matchen Arsenal vs Manchester City och vart man kan se europeisk toppfotboll gratis och vilka PL-matcher som sänds på TV, samt en hel del frågor rörande Premier League på TV.  Silly Season har tagit reda på TV-tiderna för Arsenal vs Manchester City-matchen. Matchen drar igång 17.00 och den kommer att sändas på Viasat Sport Premium. Därtill kan man använda sig av Viaplay om man är på resande fot eller helt enkelt inte har en TV i närheten. Viaplay tillåter dig att kolla på mobilen, surfplattan eller datorn och du kan enkelt följa matcherna när de pågår!

Spela på Arsenal vs Manchester City?

Ska du spela på Manchester City – Arsenal? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från Unibet och bet365.

Leave a Comment