Sverige Spanien TV kanal – vilken kanal sänder EM-kvalet mellan Sverige och Spanien på TV?

Sverige Spanien TV kanal – vilken kanal sänder EM-kvalet mellan Sverige och Spanien på TV?

Sverige Spanien TV-kanal – sändning och tid!

Sverige Spanien TV Kanal i EM-kvalet? Vilken kanal visar Sverige Spanien på TV?? Vilken kanal sänder Sverige Spanien? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Spanien i EM-kvalet på TV. Vi har nu kommit till Sveriges svåraste match i kvalet. Det är dags för omgång fyra och nu ställs man mot Spanien på bortaplan. Det kommer bli en otrolig match på måndagskvällen och i denna artikel hittar du allt som har med matchen att göra. Vi tar fram samtliga alternativ för hur du ser Sverige Spanien på TV och vilken kanal visar Sverige Spanien ikväll. Här kan du streama Sverige Spanien =>

Vi kommer nu att gå igenom allt du behöver veta inför matchen. Sverige har i bagaget med sig två vinster och ett oavgjort resultat inför matchen med Spanien som är gruppledare innan mötet på Estadio Santiago Bernabeu. Vilka sänder Sverige Spanien på TV i EM-kvalet? När spelar Sverige Spanien? Vilka visar matchen mellan Spanien och Sverige i EM-kvalet på TV? Här kan du kolla på Sverige Spanien =>

Sverige Spanien på TV

1 X 2
Odds Sverige vs Spanien 1X2: 6,00 4,00 1,58
       
1X 12 2X
Odds Sverige vs Spanien 1X, 12 & X2 ––– 1.11 4.10
Tippa riskfritt spel hos Betsson =>
Spanien Sverige
Odds att vinna kvalgruppen 2,00 5,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.48 1.49
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.72 2.07

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Sverige Spanien på TV, TV-kanal, TV-tider & sändning

Silly Season Sverige älskar sport och har tagit fram allt när det kommer till Sverige mot Spanien i EM-kvalet. De flesta vill veta vilken tv kanal visar Sverige Spanien och vem sänder Sverige Spanien på TV ikväll? När det kommer till fotbollen är det C More äger TV-rättigheterna för EM-kvalet 2019 och visar vartenda minut av turneringen. Detta inklusive försnack och eftersnack vid varje speldag. Det står dock klart att du även kan se matchen hos C More Play.

Se Sverige Spanien på TV – vilken kanal?

Unibet och bet365 ger dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. Det gäller dock inte EM-kvalet och ännu mindre när det kommer till Sveriges matcher. Det finns endast ett ställe att streama Sveriges matcher. Det är C More Play som gäller om du vill se denna supermatch online. Du kan självklart även se den i din mobil eller surfplatta.

Sverige Spanien TV kanal

Sverige Spanien – vilken kanal visar Sverige Spanien

Fotbollsmatchen mellan Sverige och Spanien kan du se hos C More Play.

Sverige-Spanien Odds – för dig som vill tippa på Sverige-Spanien matchen!

Spela på Spanien Sverige matchen? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du spelar på EM-kvalet i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela kvalet. Inför just matchen mot Spanien finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet vill spela på Sverige Spanien =>

Har du tänkt att betta på matchen och letar efter spelbolag med bäst odds? Då finns det flera olika erbjudanden och välkomstbonusar. Till exempel riskfritt spel.

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Sverige Spanien kval till fotbolls EM – sändning och tid – 20:00 på C More Play

Vilken kanal visar Spanien mot Sverige? TV-tiden för Sverige Spanien är på tisdagen den 15 oktober och matchen börjar kl 20:45. Missa dock inte försnacket! Sverige Spanien sändning och speltid är kl. 20:45 och Sverige-Spanien-matchen kan man även se och spela på C More och C More Play.

Sverige Spanien på TV

När spelas Sverige-Spanien?

Matchen mellan Spanien och Sverige spelas på tisdag den 15 oktober 2019 klockan 20:45.

Vart spelas Sverige-Spanien?

Sverige-Spanien-matchen spelas på Friends Arena i Solna.

Var sänds Sverige-Spanien?

Sverige-Spanien sänds på C More Play där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Sverige-Spanien?

Har du Sverige-Spanien-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Sverige-Spanien-matchen på Estadio Santiago Bernabéu? Finns det biljetter kvar kan du köpa på ticketmaster.com.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *