Sverige Norge TV kanal – vilken kanal sänder EM-kvalet mellan Sverige och Norge på TV?

IfalSverige Norge TV-kanal – allt om TV-sändning och tider på TV inför EM-kvalmatchen!

Sverige Norge TV kanal i EM-kvalet? Vilken kanal visar Sverige Norge på TV? Vilken kanal sänder Sverige Norge? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Norge i EM-kvalet på TV.  Här kan följa Sverige Norge =>

Sverige körde som förväntat över Färöarna och vann med 4-0. Nu har det blivit dags för returmatchen mot Norge på söndag. En av de viktigaste matcherna för Sveriges del i bland de återstående matcherna i kvalet. Det är dags att spela igen och nu ställs man mot Norge på hemmaplan.

Det kommer bli en otrolig match på söndagskvällen och i denna artikel hittar du allt som har med matchen att göra. Vi tar fram samtliga alternativ för hur du ser Sverige Norge på TV och vilken kanal visar Sverige Norge ikväll. Här kan du streama Sverige Norge =>

Sverige Norge fotboll vilken kanal - TV4 play sänder matchen på TV!

1 X 2
Odds Sverige vs Norge 1X2: 1,80 3,50 4,75
Förhöjt odds hos 888sport på matchen 5,00 25,00 
1X 12 2X
Odds Sverige vs Norge 1X, 12 & X2 1.16 1.28 1.97
Tippa hos Betsson =>
Sverige Norge
Odds att vinna kvalgruppen 10,00 34,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.12 1.66
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.33 1.57

Allt du behöver veta inför Sverige Norge EM-kval match

Vi kommer nu att gå igenom allt du behöver veta inför Sverige-Norge matchen. Sverige har spelat hyfsat bra och har tre vinster, en förlust och ett oavgjort resultat inför matchen med Norge som är fyra i gruppen innan mötet på Friends Arena. Här kan du kolla på Sverige Norge =>

Sverige Norge TV kanal - vilken kanal sänder EM-kvalet mellan Sverige och Norge på TV?

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Sverige Norge på TV, TV-kanal, TV-tider & sändning

TV-kanal .se älskar sport och har tagit fram allt när det kommer till Sverige mot Norge i EM-kvalet. De flesta vill veta vilken tv kanal visar Sverige Norge och vem sänder Sverige Norge på TV ikväll? När det kommer till fotbollen är det C More äger TV-rättigheterna för EM-kvalet 2019 och visar vartenda minut av turneringen. Detta inklusive försnack och eftersnack vid varje speldag. Det står dock klart att du även kan se matchen hos C More Play.

Se Sverige Norge på TV – vilken kanal?

Unibet och bet365 ger dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Du kan streama och spela oavsett om du sitter vid datorn, plattan eller mobiltelefon, men det gäller dock inte Sverige- Norge EM-kvalmatch. Vidare så gäller det inte någon av Sveriges landslagsmatcher. För att streama Sveriges matcher och Sverige vs Norge så är det C More Play som gäller. Hos Cmore så kan du som vill se denna supermatch streama matchen live online. Du kan självklart även se den i din mobil eller surfplatta.

Sverige Norge – vilken kanal visar Sverige Norge

Vilka sänder Sverige Norge på TV i EM-kvalet? När spelar Sverige Norge? Vilka visar matchen mellan Norge och Sverige i EM-kvalet på TV? Fotbollsmatchen mellan Sverige och Norge kan du se hos C More Play.

Sverige-Norge Odds – för dig som vill tippa på Sverige-Norge matchen!

Spela på Norge Sverige matchen? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du spelar på EM-kvalet i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela kvalet. Inför just matchen mot Norge finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet vill spela på Sverige Norge =>

Har du tänkt att betta på matchen och letar efter spelbolag med bäst odds? Då finns det flera olika erbjudanden och välkomstbonusar. Till exempel riskfritt spel.

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Sverige Norge kval till fotbolls EM – sändning och tid – 20:00 på C More Play

Vilken kanal visar Norge mot Sverige? TV-tiden för Sverige Norge är på söndagen den 8 september och matchen börjar kl 20:45. Missa dock inte försnacket! Sverige Norge sändning och speltid är kl. 20:45 och Sverige-Norge-matchen kan man även se och spela på C More och C More Play.

När spelas Sverige-Norge?

Matchen mellan Norge och Sverige spelas på söndag den 8 september 2019 klockan 20:45.

Vart spelas Sverige-Norge?

Sverige-Norge-matchen spelas på Friends Arena i Stockholm, Sveriges huvudstad.

Var sänds Sverige-Norge?

Sverige-Norge sänds på C More Play där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Sverige-Norge?

För dig som inte vill se matchen på TV. Har du Sverige-Norge-biljetter? Är du en de få lyckliga som lyckades köpa fotbollsbiljetter till Sverige-Norge-matchen på Friends Arena? Var inte orolig för att det ska vara slutsålt. Sverige brukar nästan aldrig sälja slut på biljett och än mindre med tanke på matchen går ganska sent på söndagskvällen. Ifall du vill se matchen på plats så kan du med andra ord räkna med att det biljetter kvar att köpa.

Leave a Comment