Sverige Belgien TV kanal – vilken kanal visar Sverige vs Belgien kvartsfinal Fotbolls EM 2022 på TV? Dam-EM 2022!

Sverige Belgien TV-kanal – vilken kanal och tid sänds kvartsfinalmatchen på TV?

Sverige Belgien TV kanal – vilken kanal visar Sverige Belgien kvartsfinal EM på TV? Här kan du se Sveriges kvartsfinalmatch mot Belgien på TV! Sverige har tagits sig vidare till slutspelet som gruppvinnare och nu ställs man mot Belgien i kvartsfinalen. Sverige Belgien TV kanal och TV tider? Vilken kanal visar Sverige Belgien på TV? Sverige Belgien vilken kanal? Se Sverige Belgien-matcherna på TV? Se och spela på fotboll live=>

Ifall du inte har tillgång till TV kan du streama stormatchen här =>

Vilken kanal visar Sverige Belgien kvartsfinal i EM är en vanlig fråga, men vem som kommer att vinna kvartsfinalen är en helt annan fråga. För att besvara den frågan har vi lutat oss mot oddset från några av de största spelbolagen. Vad tror de om Sveriges kvartsfinalmatch mot Belgien i EM 2022. Bäst odds hittar du hos Unibet och bet365 för Sverige (1,38) och Belgien (9,00). Ser man till oddset på Sverige och Belgien så ser man att Blåvitt förväntas vinna denna kvartsfinal ganska enkelt. I alla fall när man kollar in oddset på Sverige och Belgien som är spelbolagens prognos av matchen.

Sverige Belgien TV kanal – vilken kanal sänder Sverige vs Belgien kvartsfinal Fotbolls EM 2022 på TV Dam-EM 2022!

Sverige Belgien TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

Så här ser oddset ut inför Sverige Belgien kvartsfinal i Fotbolls EM 2022:

1 X 2
Odds Sverige vs Belgien 1X2: 1,38 4,65 9,00
1X 12 2X
Odds Sverige vs Belgien 1X, 12 & X2 1,02 1,25 3,10
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Belgien
Odds att gå vidare 1,60 2,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,93 1,83
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,71 2,15

Du hittar de senaste oddsen här =>

Sverige – Belgien spelas på fredag den 22 juli 2022 kl. 21:00

Sverige och Belgien är två av de lag som har flest supportrar i EM-mästerskapet. Kvartsfinalmatchen mellan de båda landslagen kommer att bli händelserik. Under väldigt många matcher lyckades inte Sverige slå varken AIK eller Belgien och det var något som satte sig i huvudet på spelarna. Sverige slog dock ut Portugal ur EM då de båda ställdes mot varandra i den avslutande gruppspelsmatchen. Den matchen gjorde att Sverige blev gruppvinnare i Grupp C. Dock är inte Sveriges väg till finalen klar ännu. Först ställs Sverige mot grupptvåan i Grupp D och Belgien i en kvartsfinalmatch som är avgörande. Antingen vinner Blåvitt eller så får damernas landslag åka hem.

Både Belgien och Sverige har gått bra denna säsong. Belgien vann sina fyra första matcher och Sverige har även de ångat på bra. Man slog bland annat de regerande svenska mästarna med 3-0. Något som får ses som imponerande. Nu ställs de båda dock mot varandra och det återstår att se vem som drar det längsta strået. Blir det Belgien eller blir det Sverige?

Sverige är favoriter men Belgien är inne i en fin form. Bajen har ännu inte förlorat. Detta kan göra det värt att satsa en slant på Belgien, även om spelbolagen många gånger har rätt och Sverige bör vinna detta möte. Se och spela på fotboll live=>

Sveriges väg till kvartsfinal mot Belgien i EM 2022

Sverige inledde gruppspelet i EM 2022 den 9 juli då man fick Nederländerna. Sverige spelade ganska bra och lyckades få med sig en poäng. Nederländerna förväntades vinna den matchen mot Sverige, men de fick nöja sig med resultatet 1-1. Därefter spelade Sverige sin andra match mot Schweiz. Denna match gick mycket bättre och Sverige lyckades vinna mot Schweiz med 2-1. Den tredje och sista matchen blev mot Portugal. Här var det lekstuga för Sverige som krossade portugiserna med hela 5-0.

Det bidrog till att Sverige slutade som gruppvinnare i Grupp C och lite lättare motstånd i kvartsfinalen. Hade Sverige slutat tvåa i sin grupp så hade man fått möta Frankrike som dominerat sin grupp Grupp D. Istället får Sverige möta tvåan i Grupp D, vilket i detta fall blev Belgien. Det kan ha avgjorts Sverige chanser att bli kvar i turneringen och ta sig vidare till semifinal.

Datum Tid Sveriges matcher i EM 2022 Resultat Liveodds TV-kanal Stream
2022-07-09 21:00 Nederländerna vs Sverige 1-1 SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
2022-07-13 18:00 Sverige vs Schweiz 2-1 SE&SPELA> Se matchen här! Se matchen här!
2022-07-17 18:00 Sverige vs Portugal 5-0 SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!

Sverige Belgien vilken kanal?: C More har spikat stream, TV-kanal för Sverige – Belgien

När blir nästa stormöte mellan Sverige och Belgien 2022? Här hittar du information om vilken kanal som sänder de heta matcherna mellan Sverige och Belgien i EM 2022. Det gäller även vart man kan streama Belgien live stream. Sverige – Belgien har fastställt arena, matchdag och speltid för stormötet.

Nu har SVT gått ut med info om sin TV-sändning. SVT kommer att direktsända matchen på TV. Förmodligen går matchen även att se hos C More. Avspark är klockan 21:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång. TV-tiderna för Sverige – Belgien uppdateras så fort ny information kommer.

Belgien TV kanal – SVT sänder matchen direkt!

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för Sverige och Belgien i EM 2022. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Sverige – Belgien i EM 2022.

När det gäller Sverige vs Belgien TV-kanal och TV-tider vet vi att matchen kommer sändas på C More, men vad gäller TV-tid och TV-kanal var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från C More så kommer Sverige vs Belgien VM att sändas i C More klockan 21:00.

Vilken kanal visar Sverige mot Belgien?

Här ser vi vad som gäller när det kommer till vilken kanal visar Sverige Belgien? Precis som föregående år är det C More som har rättigheterna till svensk fotboll och du kan alltså se de på någon av bolagets kanaler.

Datum Tid Sverige Belgien kvartsfinal i EM 2022 Liveodds TV-Kanal Stream
2022-07-22 21:00  Sverige vs Belgien SE&SPELA> Se matchen här! Se matchen här!

När det gäller Sveriges kommande matcher och vart man kan man se övriga VM-matcher och vart man kan streama Sveriges matcher i VM så hittar du mer info om på Belgien spelschema 2022.

Vilken kanal visar Sverige mot Belgien? EM i fotboll 2022!

Sverige – Belgien TV kanal, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Sverige – Belgien i VM har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Sverige – Belgien från bland annat hos Unibet, bet365, Betsafe och Leo Vegas som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen. Se och spela på fotboll live=>

1 X 2
Odds Sverige vs Belgien 1X2: 1,38 4,65 9,00
1X 12 2X
Odds Sverige vs Belgien 1X, 12 & X2 1,02 1,25 3,10
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Belgien
Odds att gå vidare 1,60 2,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,93 1,83
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,71 2,15

Vilken kanal visar Sverige vs Belgien kvartsfinal Fotbolls EM 2022 på TV! Sverige Belgien TV kanal Dam-EM 2022

Sverige Belgien H2H resultat, tidigare möten och statistik

När det kommer till Sverige Belgien H2H är det Belgien som har en liten fördel. Dock har lagen inte spelat mot varandra sedan VM-kvalet 2019. Då vann Sverige den första VM-kvalmatchen med 2-1 och Blåvitt vann även returmötet med 4-1. Sedan dess har Sverige och Belgien inte möts på över 10 år. Sedan dess har det svenska damlandslaget utvecklats väldigt mycket och är en av toppnationerna i detta EM. Det mesta pekar på att Sverige borde vinna den här kvartsfinalen utan några svårigheter.

Sverige-Belgien head to head resultat

Datum Sverige vs Belgien matcher Resultat Tävlingar
2022-07-22 Sverige vs Belgien X-X EM 2022
2009-10-28 Belgien vs Sverige 1-4 VM kval 2019
2009-09-23 Sverige vs Belgien 2-1 VM kval 2019

Sveriges Belgien startelva och laguppställning

Så här tror vi Sveriges startelva mot Belgien blir:

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl – 4 Hanna Glas, 13 Amanda Ilestedt, 6 Magdalena Eriksson, 2 Jonna Andersson – 16 Filippa Angeldahl, 9 Kosovare Asllani (K), 14 Nathalie Björn – 19 Johanna Rytting Kaneryd, 11 Stina Blackstenius, 18 Fridolina Rolfö.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk, 21 Zecira Musovic – 3 Linda Sembrant, 5 Amanda Nildén, 7 Emma Kullberg, 8 Lina Hurtig, 10 Sofia Jakobsson, 15 Rebecka Blomqvist, 17 Caroline Seger, 20 Hanna Bennison, 22 Olivia Schough, 23 Elin Rubensson.

Sverige – Belgien TV kanal & fakta inför matchen

Vilken kanal sänder Belgien på TV? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Sverige – Belgien match som visas på TV. Se och spela på fotboll live=>

Sverige – Belgien arena
Var spelas Sverige – Belgien? Sverige – Belgien kommer att spelas på Leigh Sports Village i Leigh, Manchester, England.

Sverige – Belgien matchdatum
När spelas Sverige – Belgien i VM? Sverige – Belgien kommer att spelas den 22 juli 2022

Sverige – Belgien speltid
Vilken tid spelas Sverige – Belgien? Sverige – Belgien sparkas igång kl. 21:00.

Sverige Belgien TV kanal
Sverige Belgien kvartsfinal kommer att visas på SVT och SVT Play. Sveriges EM-kvartsfinal kommer inte att sändas på TV4, men du kan se matchen genom C More.

Vilken kanal sänder Sverige vs Belgien kvartsfinalmatch Dam-EM 2022 på TV! Sverige Belgien TV kanal Fotbolls EM 2022!

Sverige Belgien på TV och live stream

TV4 och SVT delar på TV-rättigheterna och kommer att sända EM på TV och live stream genom C More  och SVT Play. Se Sveriges spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla EM-matcher på TV och live stream. Du hittar mer info angående streaming sidor om Sverige och Belgien genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan. Du hittar mer information på svenskfotbolls hemsida.

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 449 kr/månad så får du VM, SHL, Superettan, HockeyVM och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

Leave a Comment