Hammarby AIK TV kanal: vilken kanal sänder Bajen AIK på TV?

Hammarby AIK TV kanal TV sändning och tid i Allsvenskan!

Är du på jakt efter Vilken kanal visar Hammarby AIK eller vilken kanal sänder Hammarby AIK? Det är en hel del som är på jakt efter Allsvenskan på TV och vill veta vilken kanal derbyt går på. Därför har vi på TV-kanal.se nu tagit fram svar på alla frågor om Hammarby AIK TV kanal? och Hammarby AIK vilken Kanal? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Hammarby AIK i Allsvenskan på TV. Följ och spela på matchen live här =>

Det är alltid bra stämning när det handlar om derby i Stockholm. AIK ställs mot Hammarby i en match som kommer bli en bra värdemätare för de båda lagen – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Hammarby AIK matchen? Följ och spela på matchen här!

vilken kanal sänder Bajen AIK på TV

Hammarby AIK TV kanal? Vilka sänder Hammarby AIK matchen i Allsvenskan på TV? När spelar Hammarby AIK? Vilka visar matchen mellan AIK och Hammarby i Allsvenskan på TV? Följ och spela på matchen här =>

1 X 2
Odds Hammarby vs AIK 1X2: 2,55 3,30 2,90
1X 12 2X
Odds Hammarby vs AIK 1X, 12 & X2 1,44 1,35 1,54
Tippa hos Betsson =>
BAJEN AIK
Odds att vinna Allsvenskan 151,00 3,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,62 2,25
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,84 1,96

Hammarby AIK på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Hammarby AIK Vilken Kanal? Vi har ni tagit fram hur man kan se nästa Stockholmsderby som spelas mellan Hammarby och AIK. Det blir en otrolig match vi får se när de båda springer in på Tele2 Arena. Hammarby har dock inte samma stöd som vanligt då matchen kommer spelas utan publik. Hammarby är kända för att ha bra fans och kanske kan det ge AIK en liten större chans om det ekar tomt på läktarna.

TV-kanal.se samlar vi allt du bör veta om vilken TV kanal visar Hammarby AIK och vem sänder Hammarby AIK? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en del av Allsvenskan. Därför är det SBS Discovery som kommer visa matchen på någon av sina kanaler samt streamingtjänsten Discovery Plus. I denna artikel går vi igenom samtliga tv-kanaler och streamingsidor du kan använda dig av för att se när AIK spelar i Allsvenskan.

Hammarby AIK TV kanal- vilken kanal sänder Bajen AIK på TV?

Hammarby AIK TV kanal –  vilken kanal visar Hammarby AIK på TV?

Intresset växer för varje match som går och många som vill veta vilken kanal som visar Hammarby AIK på TV. Du kan självklart även spela på matchen och då erbjuder Leo Vegas och betsafe några av de bästa oddsen på marknaden.  AIK möter Hammarby för första gången denna säsong. Detta är även det första Stockholmsderbyt som vi får se. Detta spelas i omgång tre. Det är SBS Discovery som har rättigheterna och kommer visa matchen på Discovery Plus.

Hammarby AIK – vilken kanal sänder Hammarby AIK TV sändning

De båda lagen kommer till matchen i fin form. Även om Allsvenskan precis börjat ser de båda energirika ut.

AIK Hammarby TV kanal- vilken kanal sänder AIK Bajen på TV?

Hammarby AIK TV kanal i Allsvenskan

Tråkigt nog kommer det inte vara några fans på plats. Detta på grund av den rådande situation som pågår runt om i världen. Det gör att fler kommer sitta hemma och se sitt lag i derbyt. Det är väldigt intressant att få se vilket av de båda lagen som drar det längsta strået.

Hammarby AIK förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på TV-kanal.seatt uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen.

Hammarby startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Hammarby startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Betting och odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Hammarby AIK? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband med matcher i Allsvenskan. Inför AIK möte med Hammarby finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet vill spela på Hammarby AIK =>

Om du vill betta på AIK-Hammarby eller någon annan match i Allsvenskan eller Svenska Cupen måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

vilken kanal sänder Bajen AIK på TV

Sändning och tid – 15:00 på Discovery Plus

Vilken kanal visar AIK mot Hammarby? TV-tiden för AIK-Hammarby är på söndagen den 17 oktober och matchen börjar kl 15:00. Hammarby AIK sändning och speltid är kl. 15:00 och AIK-Hammarby-matchen sänds på Discovery Plus.

När spelas matchen?

Matchen mellan AIK och Hammarby spelas på söndag den 17 oktober klockan 15:00.

Vart spelas AIK-Hammarby?

AIK-Hammarby-matchen spelas på Tele2 Arena i Stockholm.

Var sänds AIK-Hammarby?

Hammarby AIK på TV? Matchen kommer att visas på Discovery Plus. Sändningen startar 14:30.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du AIK-Hammarby-biljetter? Tillhör du de som lyckades köpa biljetter till AIK-Hammarby-matchen? Finns det biljetter kvar kan du köpa via hemmalagets webbsida.

Leave a Comment