Var kan man se fotboll gratis?

Var kan man se fotboll?

Fotboll är den i särklass största sporten alla kategorier och följs av miljontals fans världen över både live och framför skärmar av olika slag. Idag går det att se fotboll både online och på TV. Det finns många streamingtjänster och plattformar där det går att se fotboll live. Därför kommer här en liten guide till vart man kan streama fotboll.

Var kan jag streama fotboll online?

Tiden när man fick hålla tillgodo med Tipsextra och en eller annan Champions League-match är sedan länge förbi. De senaste åren har utbudet av streamad fotboll fullkomligen exploderat och numera går det att se i princip varje match med sitt favoritlag, oavsett om favoritlaget heter Manchester United, Fiorentina eller Mjällby.

Hos de stora streamingtjänsterna, som Discovery+ och Viaplay, går det att se det mesta vad gäller fotboll, som till exempel Premier League, La Liga, Serie A och Allsvenskan. Dock finns det ingen tjänst som sänder samtliga ligor och turneringar, så vill man ha möjlighet att se allt krävs att man har flera abonnemang.

Det går det även att se en hel del fotboll hos olika bettingsajter, som sänder flera av de allra största ligorna som Serie A, La Liga och Bundesliga och utöver det även en rad andra ligor runtom i Europa. Dessutom streamar spelbolagen en rad internationella matcher och turneringar.

När du vill streama fotboll kan det vara värt att kolla in sajter som exempelvis Odds.se, som sammanställer de olika streamingtjänster som finns tillgängliga. På så sätt kan du snabbt se vad olika sajter erbjuder och bestämma dig för vilken som passar dig bäst.

Går det att se fotboll i markbunden TV?

Trots att streamad fotboll fått ett stort genomslag sänds fortfarande en hel del fotboll i reguljär TV. De stora mästerskapen som VM och EM samt kvalmatcherna till de turneringarna går att se i någon av de traditionella TV-kanalerna som SVT och TV4.

Även en hel del matcher i Champions League och Europa League går att se i markbunden TV. En del matcher från Allsvenskan, som drar igång 10 april, sänds också i TV samt en del matcher från Superettan.

Vilka ligor sänds på vilka plattformar?

Unibet

På Unibet kan du se matcher i bland annat La Liga, Serie A, Bundesliga, franska Ligue 1, engelska Championship, holländska Eredivisie, portugisiska Primeira Liga, turkiska ligan Süper Lig, danska Superligaen samt ytterligare ett stort antal ligor runtom i Europa. För att sammanfatta det hela kan man säga att det på Unibet går att se i stort sett matcher från samtliga högstaligor i Europa förutom Premier League och Allsvenskan.

Viaplay

På Viaplay kan du streama bland annat engelska Premier League och Championship, Bundesliga, Ligue 1, skotska Premiership och Champions League.

C More

Hos C More streamar du Serie A, La Liga, Svenska cupen och VM-kvalet med mera.

Discovery+

På Discovery+ kan du streama Allsvenskan och Superettan samt stora delar av C Mores utbud av fotboll.

Leave a Comment